top of page
Tibato

Bij Tibato kan u terecht voor bloembakken en diverse constructies op maat

Tibato

DE KERS OP DE TAART

Hoogstaand afwerkte bloembakken en diverse metaalcreaties zijn de ultieme kers op de taart voor bij uw woning. Wij hebben ervaring om creaties te ontwerpen en te realiseren voor elke stijl, van rustiek tot modern voor zowel binnen als buiten.

Laat uw unieke, stevige bloembakken ontwerpen

Droomt u van een bloembak die uiterst stevig is en bovendien helemaal op maat ontworpen? Dan bent u bij Tibato aan het juiste adres. Wij vervaardigen metalen en aluminium bloembakken. Een plantenbak voor buiten wordt telkens gelakt in de kleur die bij uw woning past en naar uw persoonlijke wensen.

Diverse creaties in metaal

Ook voor andere ideeën die u hebt om te ontwerpen in metaal helpen wij u met veel plezier. Onderaan ziet u enkele voorbeelden van onze realisaties, zoals winkelinrichting, overkapping van een zwemvijver, wijnkasten, et cetera.

diversen
Tibato

Altijd een geschikte oplossing

Als ware vakmannen houden we van unieke projecten. Daarom kunt u ook met heel bijzondere projecten bij ons terecht. Zo maken we bijvoorbeeld unieke metalen tafels of opbergrekken voor uw winkel. We voorzien eveneens uw gevel van metalen letters die klanten welkom heten in uw thuiskantoor. Wat ons betreft zijn er helemaal geen beperkingen.

Bekijk foto's van onze eerdere creaties

Sinds 1995 mochten we al talloze unieke metalen creaties maken, gaande van een metalen brievenbus tot metalen fietsenrekken op maat. Op deze website vindt u een aantal foto's terug van eerdere realisaties, waarbij de hand van de vakman steeds duidelijk aanwezig is. Op onze facebookpagina vindt eveneens regelmatig mooie voorbeelden terug. Neem zeker eens een kijkje!

meer
Tibato

HEEFT U ZELF EEN LEUK PROJECTJE IN GEDACHTEN EN WILT U HET EEN EN ANDER MET ONS BESPREKEN? AARZEL DAN NIET EN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

bottom of page