top of page
Tibato

Bij Tibato ontwerpen wij uw trap volledig op maat

Tibato

BIJ TIBATO ONTWERPEN WIJ UW TRAP VOLLEDIG OP MAAT

Voor al uw trappen binnen of buiten kan u bij ons terecht. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen. Voor ons is geen enkele trap dezelfde, daar wij elke trap zelf ontwerpen en vervaardigen in ons eigen werkhuis. Het voordeel van een trap op maat is dat ze steeds naadloos bij uw bouwwerk past.

Gespecialiseerd in steektrappen

Wij van Tibato zijn gespecialiseerd in steektrappen. Dit zijn rechte trappen met een lichte of eenvoudige constructie. Natuurlijk kunt u ook gewoon voor andere trappen bij ons terecht. Zo maken we onder andere ook draaitrappen. U heeft daarbij telkens de keuze uit verschillende materialen, zoals staal en inox met een afwerking in bijvoorbeeld glas of hout en daarnaast nog verschillende afwerkingsmethoden. Onze trappen worden steeds op maat gemaakt en sluiten naadloos aan bij uw interieur. Modern, klassiek of landelijk? Bij ons vindt u altijd een passende trap.

Verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren

Al onze stalen en inox trappen kunnen worden gespoten in een RAL-kleur naar keuze. In de lakkerij hebben we verschillende kleuren standaard voorzien, maar voor een aantal bijzondere kleuren rekenen we een supplement aan. Houd er bovendien rekening mee dat de werkelijke RAL-kleur soms kan afwijken met de RAL-kleur zoals het op een monitor wordt weergegeven.

Steektrap

Waarom voor een metalen trap kiezen?

Een metalen trap heeft talloze voordelen:

Stijlvol in elk interieur

Of uw woning nu klassiek, tijdloos of modern is; een metalen trap vermengt zich naadloos bij uw woning of bouwwerk. Bovendien kan u eveneens uw trapleuningen en handgrepen in hetzelfde materiaal laten maken.

Grote draagkracht

Dankzij het uiterst sterke materiaal heeft een metalen trap slechts enkele steunpunten nodig. Dit resulteert in een luchtig trap ontwerp.

Keuze in afwerking

U kan de afwerking afstemmen op uw interieur. Zo kiest u de hoeveelheid glans en de kleur van de metalen trap.

Gemakkelijk onderhoud

Staal en inox zijn een van de meest onderhoudsvriendelijke materialen. Indien u ze wilt reinigen, kan dat simpelweg met een vochtige doek. Ook op langere termijn zal de trap minder ‘werken’ dan een houten trap. Zo voorkomt u verrassingen met eventuele vervormingen.

meer
Tibato

TRAPPEN IN STAAL OF INOX IN COMBINATIE MET HOUT OF GLAS?
CONTACTEER 
TIBATO!

bottom of page