top of page
Tibato

Laat uw unieke, stevige hekwerk bij Tibato ontwerpen

Tibato

RAAK GEÏNSPIREERD DOOR TIBATO

Wenst u privacy voor uzelf of bescherming voor uw kinderen of huisdieren? Dan helpen wij u graag met het kiezen van een geschikt hekwerk. Dit is mogelijk met een sierhekwerk of eventueel met vaste rennen. Naast zijn puur functionele kant kan een hekwerk een smaakvolle aanvulling voor uw woning vormen. Daarom bieden wij hekken voor alle stijlen aan, waaronder ook moderne toepassingen zoals stenen korven en dergelijke.

Bespreek uw wensen met Tibato

Er zijn oneindig veel mogelijkheden naargelang het gebruik van verschillende vormen, materialen, afwerkingen, kleuren, et cetera. U kan bijvoorbeeld ook het ijzer combineren met hout, zodat u een houten hekwerk bekomt.

Daar wij ook unieke poorten ontwerpen, kunnen uw hekwerk en de poort een stijlvol geheel vormen. Graag bespreken wij samen met u alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we een ontwerp uitbouwen en realiseren dat naadloos bij uw woning past en naargelang uw persoonlijke stijl.

stenen korven
Tibato

Hekwerk voor veiligheid en privacy

Naast sierhekwerk ontwerpen en produceren. Maken en plaatsen wij ook hekwerk dat de privacy in uw tuin drastisch laat toenemen. Zo heeft u geen last meer van kijklustige ogen en kunt u ongeremd genieten van de rust in uw tuin. Dit hekwerk kan worden afgewerkt met diverse materialen zoals hout en is zowel privacyverhogend als stevig en stijlvol. Vooral onze privacyverhogende steenkorven kunnen op veel bijval rekenen en worden gewaardeerd.

Hebt u een voorkeur voor metalen hekwerk dat de veiligheid moet waarborgen, bijvoorbeeld zodat uw kinderen of huisdieren niet kunnen ontsnappen? Ook dan denken we graag met u mee. We doen dit zowel voor particulieren als bedrijven, kinderopvangcentra enzovoort.

meer
Tibato

MEER WETEN OVER HET HEKWERK VAN TIBATO? NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

bottom of page