top of page
Tibato

Bij Tibato kan u terecht voor stevige rampalen op maat

Tibato

VEILIGHEID VOOROP

Rampalen (of stootpalen) dienen ter bescherming van gebouwen, installaties en als beveiliging ten behoeve van inbraakpreventie. Bij Tibato kunnen wij rampalen in elke ondergrond plaatsen. Ze zijn zowel in staal als in inox verkrijgbaar (zie verder). In sommige situaties zijn stootbeugels de geschikte oplossing om uw materialen te beschermen. Wij ontwerpen en realiseren eveneens stootbeugels op maat.

Wij ontwerpen naar uw noden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden naargelang het gebruik van verschillende materialen, afwerkingen, kleuren et cetera. Graag bespreken wij samen met u alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we een ontwerp uitbouwen en realiseren volledig naargelang uw noden.

Optionele automatisatie

Wij kunnen aan de rampalen (gedeeltelijke) automatisatie installeren, wat toelaat ze vanop afstand te bedienen.

rampalen
Tibato

Verschillende versies

De stalen rampaal (of stootpaal) is in de volgende versies verkrijgbaar:

Gegalvaniseerde rampalen

Het voordeel van rampalen galvaniseren is dat het materiaal minder gevoelig wordt voor corrosie (bijvoorbeeld roesten). Bovendien krijgt het staal een fraaier uiterlijk en wordt het krasbestendiger.

Gemetalliseerde en gemoffelde rampalen in alle RAL kleuren

Het metalliseren (ook wel thermisch spuiten genoemd) heeft als voordeel dat men een zeer strakke en effen laag bekomt op het materiaal. Bovendien oefent men met deze techniek geen invloed uit op de chemische samenstelling van het staal. De rampalen kunnen worden gemoffeld in alle standaardkleuren.

Rampalen in inox

Inox is het corrosiebestendige materiaal bij uitstek, ideaal voor rampalen in open lucht, in een vochtige omgeving.

Rampalen in verschillende diameters

Bijvoorbeeld in een diameter van 100 mm, 140 mm of 220 mm.

Vaste of telescopische rampalen

Vaste rampalen bestaan uit één stuk. Telescopische rampalen bestaan uit verschillende stukken die in en uit elkaar schuiven.

meer
Tibato

RAMPALEN OF STOOTBEUGEL NODIG? CONTACTEER TIBATO!

bottom of page