top of page
Tibato

Laat uw unieke, stevige borstweringen of balustrades ontwerpen bij Tibato

Tibato

OPLOSSINGEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Om u een veilig gevoel te bezorgen, plaatsen wij borstweringen of balustrades binnen of buiten. Binnen kan dit noodzakelijk zijn om een verdiep af te schermen; buiten voor op uw terras of voor uw ramen. Onze constructies zijn vervaardigd in staal of inox, eventueel in combinatie met glas.

Wij ontwerpen naar uw persoonlijke stijl

Er zijn oneindig veel mogelijkheden naargelang het gebruik van verschillende vormen, materialen, afwerkingen, kleuren, et cetera. Graag bespreken wij samen met u alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we een ontwerp uitbouwen en realiseren dat naadloos bij uw woning past en naargelang uw persoonlijke stijl.

Enkele voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden: een stalen balustrade, een inox balustrade, een glazen borstwering, een glazen balustrade binnen, een stalen balustrade met glas, een balustrade op het terras…

ballustrade voor terras op verdiep
Tibato

Over de borstweringen en balustrades van Tibato

Borstweringen en balustrades hebben natuurlijk een tweeledig doel. Enerzijds moeten ze de veiligheid waarborgen, terwijl ze er anderzijds ook nog eens goed moeten uitzien. Daarom nemen wij geen genoegen met standaardwerk, maar maken wij alle balustrades en borstweringen op maat van uw wensen. Onze metalen balustrades en borstweringen worden volledig conform uw wensen afgewerkt en daarbij houden we altijd rekening met de veiligheid. Wij staan in voor de vakkundige plaatsing en dit in de ruime omgeving van Oelegem.

meer
Tibato

METALEN TRAPLEUNING OF HANDGREEP OP MAAT NODIG? CONTACTEER TIBATO!

bottom of page