top of page
Tibato

Bij Tibato kan u terecht voor allerlei staal- en metaalconstructies

Tibato

BREDE WAAIER AAN MOGELIJKHEDEN

Dankzij onze vele jaren ervaring hebben wij expertise in het ontwerp en constructie van diverse staal- en metaalconstructies. Hierbij tonen wij u graag enkele voorbeelden van onze vorige realisaties. Deze voorbeelden zijn niet exhaustief. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u iets dergelijks nodig hebt in metaal. Alles wat binnen onze mogelijkheden ligt, bieden wij graag aan.

Geniet van een terrasoverkapping

Dankzij een terrasoverkapping of pergola kan u zelfs bij regen perfect genieten van uw terras. Zo creëert u een extra leefruimte buitenshuis, zoals een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een hobbykamer of een beschutte speelruimte voor de kinderen. De overkapping voor uw terras wordt aangepast aan uw levensstijl.

Wij bieden overkappingen aan met polycarbonaatplaten (al dan niet zonnewerend, mat of transparant) of met veiligheidsglas. Deze kunnen aansluitend aan de gevel worden aangewerkt of volledig vrijstaand. Ook carports kunnen volgens dit ontwerp worden aangeboden.

terrasoverkapping
Tibato

Maak stevige bordessen, loopbruggen en loopvloeren

Wij ontwerpen en plaatsen bordessen, platformen al dan niet in combinatie met trappen, loopbruggen en loopvloeren. Onze staal- en metaalconstructies zijn uiterst stevig en duurzaam.

Creëer uw eigen unieke metalen meubels

Hebt u altijd al gedroomd van een unieke tafel? Bij Tibato kan u met al uw ideeën voor stalen meubels terecht; we werken samen het ontwerp uit. Alles wordt naar wens en op maat gemaakt. We kunnen meubels maken in blank staal, gelakt of in roestvrij staal en dit alles kan gecombineerd worden met hout of glas. Salontafels, tafels, boekenplanken, tv-meubels; bij Tibato maakt men dit alles met een glimlach.

meer
Tibato

GEPERSONALISEERDE STALEN CONSTRUCTIE NODIG? CONTACTEER TIBATO!

bottom of page