top of page
Tibato

Laat uw unieke, stevige trapleuningen of handgrepen ontwerpen bij Tibato

Tibato

WORD GEÏNSPIREERD

Hoogstaand afgewerkte trapleuningen of handgrepen zijn de ultieme kers op de taart voor uw trap of wandelgang. Wij hebben ervaring om ontwerpen uit te bouwen voor elke soort stijl, van rustiek tot modern voor zowel binnen als buiten.

Altijd een passende trapleuning voor uw trap

Net zoals onze trappen zijn ook onze trapleuningen in verschillende materialen verkrijgbaar. Wij maken deze trapleuningen op maat en zorgen ervoor dat de leuning maximaal aansluit bij uw trap. Hierbij houden we natuurlijk ook rekening met uw persoonlijke voorkeuren. We hebben ervaring met alle stijlen, gaande van rustiek tot modern. We bespreken graag vooraf uw project en komen met unieke oplossingen die een meerwaarde zijn voor uw interieur.

Handgrepen materialen

Handgrepen worden zowel in smeedwerk, modern als in roestvrij staal gemaakt. Wij maken combinaties van ijzer, messing, inox en hout. Inox handgrepen voorzien van ledverlichting bieden wij eveneens aan.

trapleuning
Tibato

Ontdek de meerwaarde van onze metalen trapleuningen en handgrepen

Onze metalen trapleuningen blinken uit op het vlak van stijl. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat metaal het altijd wel goed doet, terwijl u een maximale keuzevrijheid behoudt. Daarnaast rekent u bij onze metalen trapleuningen en handgrepen op een grote draagkracht, terwijl er slechts een aantal steunpunten nodig zijn. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Bovenal moet u weten dat wij reeds sinds 1995 in het vak actief zijn. Als familiebedrijf zijn we al sinds jonge leeftijd bezig met metaalbewerking en doen we er echt alles aan om u verder te helpen. Die ongebreidelde inzet en de passie voor metaal is dan ook in elke trapleuning terug te vinden. Ontdek het vooral zelf en bekijk de foto's van eerdere metalen trapleuningen die wij realiseerden.

meer
Tibato

METALEN TRAPLEUNING OF HANDGREEP OP MAAT NODIG? CONTACTEER TIBATO!

bottom of page