top of page
Tibato

Bij Tibato ontwerpen wij uw poort volledig op maat

Tibato

ELKE POORT IS UNIEK

Voor al uw poorten kan u bij ons terecht. Voor ons is geen enkele poort dezelfde, daar wij elke poort zelf ontwerpen en vervaardigen in ons eigen werkhuis. Of u nu een sierpoort wenst of een functionele poort; wij luisteren steeds aandachtig naar uw wensen.

Mogelijke modellen

Zoals u op de foto’s kunt zien, maken wij zowel tuinpoorten als poorten voor de oprit en binnenhuis poorten. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende modellen:

Poorten met dubbele vleugel

Poorten met enkele vleugel

Schuifpoorten

Industriële poorten

poorten op maat
Tibato

Onze materialen

Wij maken poorten in:

Staal

De metalen poort staat ervoor gekend om weinig onderhoud te vragen; het volstaat om hem slechts af en toe te reinigen. Bovendien is staal zeer stevig materiaal, waarmee men grote afstanden kan overbruggen.

Inox

Nog meer dan staal heeft inox een goede corrosiebestendigheid. Daarenboven heeft inox goede hygiënische eigenschappen; er zal niet snel groenvorming op komen.

Staal gecombineerd met hout

Combineer de warmte en het cachet van een houten poort met de stevigheid van een stalen poort.

Elke poort wordt standaard behandeld met poederlak of gegalvaniseerd. U kunt de gewenste kleur uitkiezen.

meer

Automatisatie van uw (bestaande) poorten

Wij bieden u aan om uw nieuwe of bestaande poort te automatiseren. Dit kan zowel met boven- als ondergrondse motoren. Wij bieden motoren aan van de merken NiceGiBiDi en Came. Tevens doen wij ook alle onderhoud en herstellingen van deze motoren.

Optie voor parlofoon en/of videofoon

Wij bieden u eveneens de mogelijkheid om een parlofoon en/of videofoon aan uw poort te installeren. Hiervoor werken wij met de producten van BTicino en BPT (Came).

Tibato

METALEN, STALEN OF HOUTEN POORT OP MAAT? CONTACTEER TIBATO!

bottom of page